Header1
Header2

Ik ben al weer 5 maanden oud. Het vrouwtje zegt iedere keer dat het zo vlug gaat en dat ik al zo groot ben.

Ja wat wil je, ik ben toch een Leonberger, en ja, die groeien hard.

Ik weeg nu 34,5 kilo en ik pas ook al niet meer onder de eettafel. Dat probeer ik natuurlijk nog wel, maar dat knotst en bonkt zo, de hele tafel gaat op en neer.

Ik probeer ook vogels te vangen. Het vrouwtje vind het maar niets, waarom snap ik niet helemaal. Ik moet eigelijk netjes aan de riem lopen en niet als een halve malloot naar voren spurten. Als die vogels nu maar eens bleven zitten ..........., ja dan was het iets anders. Het vrouwtje doet dan eigenlijk heel gemeen. Ben je net lekker naar voren aan het gaan, blijft ze ineens stil staan en zegt niets meer. Natuurlijk blijf ik dan nog even proberen, maar helaas, geen beweging in te krijgen. Ik ga dan maar netjes zitten en kijk een keer om. Uiteindelijk lopen we dan weer door tot de volgende keer. Ze zegt dat ze dan zo moe word van mij. Snap je dat nou ?

Ze is verder wel lief hoor, maar soms ook best wel streng.

Wat ik ook leuk vind is bloemen plukken, takken verzamelen en een houtstronk die vermolmd is uit elkaar slopen.Er stond er een hier achter in de tuin. Nu niet meer, de snippers heb ik fijn overal verspreid. Waren ze niet blij mee.

Verder ben ik wel lief hoor, ik hou van knuffelen en spelen. Ik vind ook alle mensen en honden leuk.

Op de dansles waar ik nog steeds mee naar toe mag weten ze het wel. Ze brengen kluifjes voor me mee, ze houden mijn etensbak vast, en doen ook nog heeel veel knuffelen.

Kijk dat is pas echt een hondenleven !

Natuurlijk zijn er ook weer foto's van me genomen. Ik zou zeggen, kijk er maar eens naar en geniet er van.

Tot de volgende keer.

Danger

Leonberger

DSC2967
DSC2968
DSC29332
DSC29352
DSC29602
DSC2958
DSC29592

Vijf maanden